Recept

Kycklingwok
2 portioner
Ingredienser
- 2 Vitlöksklyftor, pressade
- 1 Gul lök, hackad
- 2 msk hackad persilja
- Kallpressad kokosolja till stekning
- 1 Påse frysta wokgrönsaker
- 3 st kycklingbröst, tärnade
- Allkrydda
- 400 ml kokosmjölk
- Salt & peppar
- 1 Paket Clean Nudlar
Gör så här
- Fräs vitlök, lök och persilja i kokosolja.
- Tillsätt de frysta grönsakerna och stek tills färdigt.
- Stek samtidigt kycklingen i kokosolja.
- Ha ner kycklingen i pannan med grönsakerna och häll i kokosmjölken.
- Krydda med allkrydda, salt och peppar efter smak.
- Ha i nudlarna.

Nudlar med köttfärssås
2 portioner
Ingredienser
- 2 vitlöksklyftor, pressade
- 1 Gul lök, hackad
- 2 msk hackad persilja
- Kallpressad kokosolja till stekning
- 500 g köttfärs
- 4 st morötter, skivade
- 5 st champinjoner, skivade
- 400 g krossade tomater
- Allkrydda
- 1 dl rödvin (valfritt)
- 1/2 dl grädde/havregrädde
- 1 Paket Clean Nudlar
Gör så här
- Fräs vitlök, lök och persilja i kokosolja.
- Hacka alla grönsaker och ha ner i pannan.
- Fräs köttfärs i en separat panna. Ha sen ner i samma panna.
- Krydda med allkrydda och eventuellt rödvin.
- Ha ner krossade tomater och grädde.
- Ha i nudlarna och låt puttra i ca 10 minuter.

Nudlar med räkor, pesto & broccoli
2 portioner
Ingredienser
- 2 Vitlöksklyftor, pressade
- 1 Gul lök, hackad
- Kallpressad kokosolja till stekning
- 1 Knippe broccoli
- 140 g räkor
- 2 dl havregrädde
- 1 Paket Clean Nudlar
- 2 msk pesto
- Salt & peppar
Gör så här
- Fräs ihop vitlök och lök i kokosolja.
- Ha i broccolibuketter och fräs samman.
- Häll i grädde och pesto.
- Salta och peppra.
- Ha i nudlarna och låt puttra några minuter.
- Slutligen ha i räkorna.

Grönsakswok med tonfisk
2 portioner
Ingredienser
- 2 Burkar tonfisk i vatten
- 1 Hackad gul lök
- 1/2 Zucchini
- 1/2 Aubergine
- 2 dl hackad grönkål
- 1 Burk majs i vatten/fryst majs
- 2 dl svarta bönor
- Kokosolja till stekning
- 1 Paket Clean Nudlar
Gör så här
- Fräs ihop lök, zucchini, aubergine, i kokosolja.
- Tillsätt majs, grönkål och bönor.
- Ha i tonfisken.
- Ha i nudlarna och rör om.

Thaigryta
4 portioner
Ingredienser
- 1 Zucchini
- 1/2 Gul lök
- Ekologisk Kallpressad kokosolja till stekning
- 6 Kycklinglårfiléer
- 6 Frysta pilgrimsmusslor
- 2 Vitlöksklyftor
- 1/2 dl hackad färsk thaibasilika
- 1/2 dl hackad färsk koriander
- Riven färsk ingefära (ca 10 cm)
- 1/2 Färsk chili
- 1 Burk kokosgrädde (400 ml)
- 2 Paket Clean Nudlar
Gör så här
- Skär zucchinin i bitar, hacka löken och stek alltsammans i kokosolja.
- Skiva kycklingen och lägg bitarna i stekpannan, låt fräsa ihop.
- Dela musslorna på mitten och tillsätt dem när kycklingen är färdigstekt.
- Hacka vitlöken och låt fräsa med i pannan.
- Tillsätt kryddorna och ingefäran.
- Hacka chilin och låt fräsa med en stund.
- Tillsätt kokosgrädden och låt allt puttra i ca 10 minuter.
- Ha i nudlarna.

Kycklingcarbonara
4 portioner
Ingredienser
- 1 Gul lök
- Ekologisk Kallpressad kokosolja till stekning
- 2 Paket bacon (à 140 g)
- 500 g innerlårfilé av kyckling
- 3 Vitlöksklyftor
- 2 dl grädde
- 200 g riven parmesan
- 3 Äggulor
- 2 Paket Clean Nudlar
- Salt och svartpeppar
- Lite färsk basilika
Gör så här
- Finhacka löken och fräs den i kokosolja.
- Skär baconet i tärningar och knaperstek det i en annan panna.
- Skär kycklingen i mindre bitar och stek tillsammans med löken tills kycklingen är genomstekt.
- Pressa i vitlöken och tillsätt baconet.
- Rör ner grädden och osten.
- Separera äggulorna från vitorna.
- Skölj nudlarna under kallt vatten, lägg ner dem i pannan och rör om.
- Ta av pannan från plattan, tillsätt äggulorna och rör om.
- Strö över salt, dra några varv med peppar, dekorera med basilikan och servera.